FOODGASM DELIVERY DEN BOSCH

Recentreview


4.5 stars out of 66 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Foodgasm Delivery Den Bosch. Want to know more? Find out more.

24 Jul 2024 at 8:55 Lekker eten, aardige bezorger
23 Jul 2024 at 21:08 De Saag Chicken was fantastisch. Ik miste goed Indiaans eten zoals ik in de UK gewend was en het was echt trip to memory lane
23 Jul 2024 at 20:35 Eten was wel heel lekker, sommige dishes een beetje lauw. Wel genoten van het het indiaas eten. Het vlees was erg mals en porties gewoon goed. Aanrader!
22 Jul 2024 at 8:17 De bestelling kwam een half uur te vroeg. Bakjes waren doorgelekt. Maar we vonden het niet zo lekker. Heel veel saus minder vlees. Wel goed bereid vlees. Was t gewoon net niet helemaal
17 Jul 2024 at 10:04 Het eten smaakt echt super vers! Kip goed mals en een variatie aan smaakjes! Echt een aanrader! En geloof mij, wij zijn kieskeurig!
16 Jul 2024 at 14:37 Heerlijke butter met paneer. Ik dacht eerst ook, aan de prijzige kant, maar als je de rijst besteld krijg je twee bakjes. Ik kon er twee dagen van eten maar paneer had wel wat meer mogen zijn.
14 Jul 2024 at 20:17 Eindelijk een goede Indiase afhaal. Blijvertje
11 Jul 2024 at 0:37 Alles heerlijk op naan na. Naan was veel droger, harder en minder luchtig dan vorige keer. Plain roti was dan wel weer echt lekker.
9 Jul 2024 at 20:13 Ik vond de Dahi bhalla zaaaalig. Eerste keer, verrast dat het een koud gerecht is. Heerlijk combinatie van smaken en texture. De Veg makhanwala; goed qua curry smaak, de groenten niet zo veel smaak en voor mij wat weinig.
4 Jul 2024 at 21:37 Kwaliteit en prijs is erg Goed. Het was niet helemaal mijn smaak maar dat is een persoonlijke mening. Zag er verder super goed uit
3 Jul 2024 at 21:25 Eten was lekker maar echt veel te weinig. Kleine porties, weinig vlees en geen rijst erbij. Was naar onze mening echt niet in verhouding met de prijs. Wij bestellen hier niet meer.
3 Jul 2024 at 19:09 Kwalitatief goed, porties aan de zuinige kant. Rijst dien je apart van de curry te bestellen. Anders geen rijst. Super lekkere samosa’s.